Benzinepomp relais kit


Benzinepomp relais kit


Benzinepomp relais kit CSP

Artikelcode: GPPCSP127 025 000ROm veiligheidsredenen mag de brandstofpomp niet pompen wanneer de motor stilstaat. Wat geen probleem is met een mechanische brandstofpomp wordt interessant bij het achteraf inbouwen op een elektrische brandstofpomp. Hier moet een uitschakelrelais ervoor zorgen dat de pomp niet draait wanneer de motor stilstaat. 

Om deze reden heeft CSP Products een nieuw veiligheidsuitschakelrelaiskit gelanceerd als een compacte oplossing die precies dat bereikt. Wanneer het contact wordt ingeschakeld, schakelt het relais de brandstofpomp ongeveer 2 seconden in en schakelt deze vervolgens weer uit. Dit voorkomt een risico op oververhitting van de pomp. Het relais schakelt dan alleen in wanneer een draaiende motor wordt gedetecteerd via de verbinding met de bobine. Als de motor stopt, koppelt het relais de voeding van de brandstofpomp los.

Eenvoudig. Zeker. Bewezen.


De solide en duizend-en-één keer bewezen technologie van ons CSP-veiligheidsrelais is bijgewerkt. Nieuwe functies zijn onder meer:

Relais speciaal voor ons geproduceerd made in Europe
Geavanceerde technologie in state-of-the-art constructie betekent maximale faalveiligheid
Korte brandstofaanzuigen bij "ontsteking aan", dus beter startgedrag door gevulde vlotterkamers
Nieuwe kabelboom met merkspecifieke kabelkleuren voor duidelijke toewijzing in de auto
Uitgebreid, hoogwaardig assortiment nokken
Aangepast montagemateriaal voor gebruik van de bekende Pierburg benzinepomp(Deel-Nr. 127 025 000)
Gesloten zekeringsdrager voor ideale plaatsing aan de toevoerzijde van het lastcircuit
Verbeterde en gedetailleerde montage-instructies
Ook universeel toepasbaar voor alle elektrische benzinepompen, voor het schakelen van dagrijverlichting, achterruitverwarming of andere elektrische belastingen met een maximaal stroomverbruik van 8A
Kan worden gebruikt met conventionele ontstekingssystemen. De weerstand van de bobine mag bij de primaire wikkeling niet minder dan 2 ohm bedragen. Compatibel met CSP Pacemaker, 123 Ignition, Bosch 009, contactloze ontstekingsignor, interrupter contact etc.
€ 69.00

Aantal