<< Vorige - Volgende >>


Klepdekselset Billet


Klepdekselset Billet


Klepdekselset Billet CSP type1

Artikelcode: GPPCSP101477100LDe derde generatie van onze bolt-on CSP Products klepdeksels voor Type-1 (niet 24,5/36 pk) en WBX motoren combineren de grootst mogelijke ruimte binnenin voor alle gangbare tuimelaars met de kleinst mogelijke buitenafmetingen en een ongelooflijk laag gewicht! Ze hebben een warmteafvoerend effect en zorgen dankzij hun intelligente constructie voor een perfecte afdichting!
Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de productiemethode.
Ze zijn niet gegoten, maar zijn elk (links en rechts) gefreesd uit billet aluminium met behulp van de nieuwste CNC-technologie! Dit is de sleutel voor klepdeksels met de grootst mogelijke binnenafmetingen voor alle gangbare tuimelaars varianten met minimale buitenafmetingen op hetzelfde moment. Daarnaast zorgen organische verstevigingsribben aan de binnenkant voor maximale stijfheid.
Echt fascinerend is het gewicht van de zwarte hard geanodiseerde CSP Products CNC-klepdeksels.
Met 596 gram weegt de lichtste versie slechts 247 gram meer dan een standaard VW-kleppendeksel! Gegoten aluminium klepdeksels liggen in het bereik van alles boven een kilo - het stuk!
Net als alle voorgaande CSP Products rocker covers hebben ze een betrouwbare afdichting dankzij de O-ring afdichtingen en speciale asschroeven met extra O-ringen.
Standaard hebben ze een lasergegraveerd CSP Products-logo en een royaal gedimensioneerd, versterkt gebied (in de rijrichting) voor latere installatie van ontluchtingsfittingen. Uiteraard kunnen ze optioneel worden geleverd met ontluchtingsaansluitende aansluitdraden in M18x1.5 of 3/8 NPT.
Hier zijn de functies in één oogopslag
weer:

bolt-on CSP Products CNC-klepdeksels voor Type-1 (niet 24,5/36 pk) en WBX-motoren
maximale binnenafmetingen, minimale buitenafmetingen
extreem licht
CNC-gefreesd uit billet aluminium
zwart hard-geanodiseerd
lasergegraveerd logo
organische versterkende ribben aan de binnenkant voor maximale stijfheid
veel ruimte voor alle gangbare tuimelaars
betrouwbare afdichting dankzij O-ring afdichtingen, kurkafdichtingen kunnen worden gebruikt in geval van nood
geïntegreerd pictogram voor O-ring montage
royaal gedimensioneerd, versterkt gebied voor latere installatie van ontluchtingsfitting
ontluchtingsopeningen met M18x1.5 of 3/8 NPT schroefdraad zijn optioneel
hardware van zeer hoge kwaliteit met speciale 10,9 moeren om de bedrijfszekerheid van de motor te garanderen, zelfs bij extreme snelheden en hoge tuimelaars

Gemaakt in Duitsland
€ 349.00


Aantal